Priručnik za ostvarivanje prava i usluga socijalne zaštite dostupan na sajtu Tima 42

U priručniku su dati odgovori na najčešća pitanja koja sebi postavljaju budući ali i postojeći korisnici prava i usluga socijalne zaštite. Ovde se mogu pronaći informacije o tome ko može koristiti određena prava i usluge socijalne zaštite, na koji način se ta prava i usluge ostvaruju, kome se obratiti zahtevom, šta prikupiti od dodatne dokumentacije.

Ova publikacija predstavlja vodič za građane i građanke koji se nađu u stanju socijalne potrebe i ima za cilj da im omogući brže, efikasnije i ekonomičnije ostvarivanje prava i usluga predviđenih Odlukom o socijalnoj zaštiti na teritoriji grada Leskovca.

Publikacija je izrađena u okviru projekta „Savetodavne usluge za ranjive društvene grupe“ koji sprovodi udruženje građana Tim 42 u partnerstvu sa Centrom za socijalni rad Leskovac. Projekat je finansijski podržao Grad Leskovac.

Pored elektronskog koji će biti dostupan na sajtu Udruženja građana Tim 42, priručnik će biti dostupan i u štampanom izdanju u prostorijama Centra za socijalni rad u Leskovcu a biće i deljen na terenu od strane volontera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *