Privatnici donirali bolnici tri apartmana

apartman 2

Leskovac – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović predao je danas na korišćenje tri apartmana na odeljenjima ginekologije, ortopedije i neurologije za čiju adaptaciju su donatori uložili po 400 hiljada dinara.

Tri donatora već su realizovala opremanje komletnih apratmana za odeljenja za koja su opredelila novac: za Ortopediju Predrag Stojanović vlasnik Kompanije Primanova, Ginekologiju vlasnik Restorana Groš Bojan Stamenković i neurologiju Nenad Cvetković vlasnik preduzeća Potenca.    

Novi apartmani biće izgrađeni i na kardiohirurškom, psihijatrijskom, grudnom, odeljenju hirurgije dok će sanitarni čvor biti saniran na odeljenju fizikalne medicine, a deo dermatovenerologije dobiće dve sobe.

apartman 4

Kompanija Jura će Opštoj bolnici Leskovac donirati dušeke, posteljinu i jastuke u vrednosti od 26 hiljada i 800 evra, rekao je ovom prilikom direktor Opšte bolnice doktor Nebojša Dimitrijević.

Dimitrijević je najavio da će prioriteti u ovoj godini biti zamena rentgen cevi na skeneru što će koštati sedam miliona dinara, preseljenje kožnog odeljenja i proširenje intenzivne nege.

Planiramo i da u dvorištu bolnice izgradnimo crkvice rekao je direktor Opšte bolnice Leskovac.