Radikali pozivaju predsednika Opštine Bojnik da se izjasni o svojim primanjima

Jablanički okružni odbor Srpske radikalne stranke poziva predsednika opštine Bojnik Nebojšu Nenadovića da kaže građanima Bojnika koliko novca mesečno prima iz opštinskog budžeta.

Takođe, bilo bi sjajno da pred građane izađe i njegov zamenik Dejan Stojanović, te da se i on pohvali svojim mesečnim primanjima.

Podsećamo javnost da je opštinskim budžetom predviđeno da će predsednik opštine Bojnik građane te male i siromašne opštine u 2021. godini koštati neverovatnih 13 miliona dinara. Preciznije, 13.622.500 dinara.

Pritom, za poljoprivredu i ruralni razvoj u opštinskom budžetu predviđeno je 13 miliona dinara. Dakle, manje nego za troškove predsednika opštine.

Umesto da su novac usmerili za pomoć porodicama sa decom, mladim bračnim parovima, preduzetnicima i penzionerima sa niskim primanjima, oni su novac preusmerili u svoje džepove. Očigledno je da se oni bave sami sobom i svojim primanjima i da ih  ne brine previše činjenica da je u Bojniku u 2019. godini rođeno svega 112 beba.

Mi, srpski radikali, mišljenja smo da se pod hitno mora pristupiti izmenama opštinskog budžeta kako bi se ova bruka uklonila i kako bi se pomoglo svim mladim bračnim parovima. To je jedini način da se Bojnik spasi od sigurne propasti. Teško da to mogu razumeti članovi lokalnog naprednjačkog kartela. Oni vode računa samo o svojim džepovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *