Radionica za mlade preduzetnike u Leskovcu

Projekat „Digitalna ekonomija za održiv i otporan  ekonomski razvoj “ sprovodi Asocijacija za  afirmaciju kulture ASK uz pomoć NCR fondacije.

Projekat “Digitalna ekonomija za uravnotežen i otporan ekonomski razvoj” sprovodi se u okviru  programske oblasti ASK posvećene  razvoju preduzetništva i samozapošljivosti mladih pod nazivom Akademija omladinskog preduzetništva (AOP).

Cilj projekta je da mladima sa preduzetničkim duhom otvori mogućnosti koje pruža savremena digitalna  ekonomija. To se, pre svega,  odnosi  na protok informacija i razvoj veština potrebnih za pristup globalnom  digitalnom  tržištu, gde nepovoljni uticaji geografskih i političkih barijera ne postoje, i  njihov uspeh skoro isključivo zavisi od njih samih. Poseban fokus biće na učešću  mladih iz  ruralnih i  manje razvijenih sredina, čime ovaj projekat direktno doprinosi uravnoteženom ekonomskom razvoju Srbije.

Projekat je svečano otvoren 27. oktobra, u velikoj sali Privredne komore Beograda, u prisustvu partnera ASK-a iz civilnog i korporativnog sektora, Ambasadora SAD-a, Kanade i Malezije i predstavnika drugih Ambasada u Beogradu kao i generalnog direktora kompanije NCR koji je ispred auditorijuma pozdravio početak ovog velikog projekta.


Prva radionica će se održati u Leskovcu,  26. novembra od 11.00 do 14.00 h u prostorijama Omladinskog kluba  (Svetozara Markovića 23).

Radionica se sastoji iz 2 segmenta:
1. Radionica “Razvojni principi digitalne ekonomije” 

  • Nova paradigma globalne ekonomije
  • Digitalna transformacija i novi poslovni modeli
  • Uticaj na pojedinca – šta pojava digitalne ekonomije znači za tebe i mene konkretno

2. Akademija preduzetništva

  • Ciljevi projekta i rezultati koje treba da postigne
  • Struktura projekta i metodologija 
  • Benefiti za učesnike i zašto će te želeti da budete deo toga
  • Procedura za prijavu i kriterijumi ta izbor učesnika

Sve gore navedeno, a i još više možeš da saznaš prijavom kroz ovaj kratki formular.

Rok za prijave: četvrtak, 24. novembar (23:59h).

Radionice su besplatne!

Prijavni formular: https://forms.gle/2xzEZxQCkGf8iWWJ6

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *