Radno vreme Doma zdravlja tokom prvog i drugog januara

Tokom prvog i drugog januara 2020.godine, Službe stomatološke zdravstvene zaštite i hitne medicinske pomoći na terenu radiće 24 časa, a u ambulanti od 20 do 7 sati, navodi se u saopštenju za javnost leskovačkog Doma zdravlja.

Služba opšte medicine u zdravstvenoj ambulanti broj 4 u ulici Svetozara Markovića 116, radiće od 7 do 20 sati, a isto radno vreme tokom prva dva dana naredne godine imaće i Služba za zdravstvenu zaštite dece i školske dece, dok će Služba kućnog lečenja biti angažovana sat vremena kraće, odnosno od 7 do 19 sati.

Zdravstvene stanice u Brestovcu, Pečenjevcu, Manojlovcu i Guberevcu radiće od 7 do 14 sati.

Kada je reč o ogranku Doma zdravlja u Grdelici, Služba hitne medicinske pomoći radiće 24 časa na terenu i ambulanti, a zdravstvena stanica u u Predejanu i ambulanta u  Velikoj Grabovnici od 07 do 14 sati

Ogranak Doma zdravlja u Vučju, za odraslo stanovništvo radiće u prostorijama opšte medicine od 07 do 14 sati. Isto radno vreme imaće i odeljenja kućnog lečenje i zdravstvene zaštite dece, dok će odeljenje hitne pomoći na terenu raditi 24 časa, a u ambulanti od 14 do 7 sati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *