Vuk Jeremić : Srbija treba da se ugleda na razvijenije evropske zemlje

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić juče je posetio Leskovac. On je na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama Gradskog odbora ove partije u našem gradu govorio o promenama koje očekuju Srbiju u 2020. godini.

Jeremić se osvrnuo na svoje gostovanje na RTS-u od pre dva dana, što je, kako je rekao, prvi put posle tri godine da učestvuje u nekoj od emisija na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ponovio je ono što je rekao tada, a tiče se potpisivanja „mini šengena“.

Srbija treba da se ugleda i sebe veže za razvijenije evropske zemlje poput Češke, Švedske ili Austrije, poručio je on i dodao da to ne znači da ne treba održavati dobre odnose sa Severnom Makedonijom i Albanijom.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je premijerku Anu Brnabić na tv duel i istakao da je Leskovac, što se slobode govora tiče, jedan od boljih gradova. On je to obrazložio rečima da se na konferencijama opozicionih partija u drugim mestima u Srbiji ne može videti toliki broj medija kao u Leskovcu.

.

One thought on “Vuk Jeremić : Srbija treba da se ugleda na razvijenije evropske zemlje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *