Rasim Ljajić: Moramo da ispravimo nepravdu načinjenu fabrici Jeanci

jeanci 2

Leskovac – Ministar unutrašnje i spoljne trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je danas u Leskovcu da država mora da ispravi sve svoje loše postupke prema kompaniji „Jeanci“ koja planira da u našem gradu zaposli ukupno 760 radnika.

On je ovu fabriku obišao zajedno sa predsednikom Narodne skupštine Nebojšom Stefanovićem.

„„Jeanci“ je tipičan primer kako ne treba da se ponašamo prema stranim investitorima koji otvaraju nova radna mesta u našoj zemlji“ rekao je Ljajić i obećao da će to morati da se ispravi.

jeanci 1

On je istakao da je pravi skandal to što od države ova kompanija koja ulaže na jugu Srbije nije dobila ni jednu subvenciju.

„Ne može najpre jedan ministar privrede da obeća subvencije a sledeći da se ogluši o njegovu odluku i obećanje. Tako samo rasterujemo ljude koji žele da ulažu u našu zemlju. Obećavam da ćemo to da ispravimo“ rekao je Rasim Ljajić, ministar unutrašnje i spoljne trgovine i telekomunikacija

Predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović u razgovoru sa vlasnicima kompanije rekao je da je plan države da pomogne kako bi se proizvodnja proširila i da mu je jako drago što oni kao investitori daju šansu mladim ljudima da se zaposle.