Raspisan konkurs za idejno rešenje novog vizuelnog identiteta festivala STRINGS

Leskovački kulturni centar kao organizator STRINGS međunarodnog festivala i letnje akademije muzike raspisao je konkurs za idejno rešenje novog vizuelnog identiteta pomenutog festivala Konkurs je otvoren za sve mlade talente širom sveta, studente umetničkih fakulteta, srednjoškolce umetničkih i stručnih škola i profesionalce.

Kandidat može prijaviti jedno idejno rešenje znaka i logotipa primenjeno n apredlog za novi vizuelni identitet festivala.

Idejni koncept treba da oslikava zamisao festivala, kreativnu atmosferu koju čine muzički, likovni i primenjeni umetnici, koji će predstaviti svoja profesionalna istraživanja i ispuniti grad Leskovac koncertima, izložbama, stvaralačkim radionicama, predavanjima i promocijama.

Prijavljivanje kandidata vrši se isključivo elektronskim putem popunjavanjem Prijave (www.lkc.org.rs) i slanjem fajlova pripremljenim prema propozicijama konkursa na sledeću adresu: lkc@lkc.org.rs.

Predloge idejnog rešenja poslati najkasnije do 31. januara2020. u ponoć.  Odluku o nagrađenom radu doneće stručni žiri, a najbolji rad između ostalog dobiće i novčanu nagradu u visni od 50 hiljada dinara.  Radovi koji uđu u uži izbor, biće predstavljeni auditorijumu u Leskovcu na posebnoj izložbio kojoj će javnost biti blagovremeno obaveštena

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *