Raspisan konkurs za Sportsku nagradu Leskovca za 2021.

Leskovački savez sportova raspisao je javni konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za Sportsku nagradu Leskovca za 2021. godinu, kao najviše priznanje u oblasti sporta. Predloge je moguće dostaviti lično u prostorijama saveza, u ulici Pana Đukića 18, do utorka 14. decembra u vremenu od 10 do 14 časova.

I ovog puta nagrade se dodeljuju u više kategorija: najbolji sportski klub, sportista i sportistkinja, najbolji trener, sportska nada Leskovca, potom sportski radnici – za rad u 2021. i sportski radnici, treneri i sportisti – za životno delo. Nagrade će biti dodeljene i najboljem pedagogu fizičke kulture, kao i za rad u drugim organizacijama za podršku sportu, a biće uručeno i specijalno priznanje za razvoj i promociju sporta.

Predloge kandidata mogu podneti sportski klubovi i organizacije, sportisti, treneri, sportski radnici, pedagozi fizičke kulture, osnovne i srednje škole, najkasnije do utorka 14. decembra.

Uz prijave je potrebno dostaviti obrazloženje predloga, kao i rezultate ostvarene na zvaničnim takmičenjima i prvenstvima na regionalnom i nacionalnom nivou koje organizuje matični republički ili regionalni savez određenog kluba ili pojedinca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *