Rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Desete brigade u Bobištu

U leskovačkom naselju Bobištu, u ulici Desete brigade, u toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u dužini većoj od 130 metara, koji su započeti pre nepune dve nedelje. Njihova vrednost je 1,9 miliona dinara, a neophodna sredstva obezbeđena su iz budžeta grada Leskovca. Radove je obišao i gradonačelnik Goran Cvetanović.

Prema rečima Ljiljane Mihajlović, tehničke direktorke Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ u ulici Desete brigade biće izgrađena nova vodovodna mreža od polietilena, a nakon polaganja cevi, pristupiće se prevezivanju desetak domaćinstava na postojeću mrežu.

S obzirom na to da je ulica Desete brigade povezana sa centralnom saobraćajnicom, Olivera Pešić, članica Saveta Mesne zajednice „Bobište“, govoreći o njenom značaju, navela je da je poput kružnog toka, te da je s tim u vezi od presudne važnosti za meštane jednog od većih leskovačkih naselja.

Izvođač radova je preduzeće „AD Crna Trava“ iz Leskovca, a planiran rok za završetak je 30 dana.

Podsećanja radi, lokalna samouprava je, kao investitor, u toku prošle godine, omogućila zamenu vodovodne mreže kako u Boračkoj, tako i u Vranjskoj ulici u Bobištu. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *