Saopštenj GrO Dveri Leskovac

Danas je u Srbiji, u Narodnoj skupštini Republike Srbije napadnuta istina, a posredno i srpske svetinje u Crnoj Gori, o kojima napadnuta istina govori . Predsednik Dveri Boško Obradović učinio je ono šta ni jedan Srpski političar nije, a svako iz svojih razloga. Pitao je javno ko to krade srpske svetinje u Crnoj Gori i poručio glavnom nalogodavcu Milu Đukanoviću da mu ta priča neće proći, a sve u vidu transparenta „Milo lopove, ne damo ti svetinje“ posle čega je napadnut od strane večitog Vučićevog političkog pajaca Aleksandra Martinovića

Šta je to nateralo Aleksandra Martinovića da onako reaguje i fizički nasrne na Boška Obradovića? Odakle ovolika nervoza kod nekog ko je do juče bacao drvlje i kamenje po istom, danas mu dragom predsedniku?
Naime svedoci smo poslednjih dana, a što je nemoguće u pravom svetlu videti ni na jednom mediju sa nacionalnom frekvencijom da je u Crnoj Gori u toku najveća pljačka u novijoj istoriji, ovoga puta pljačka srpskih pravoslavnih svetinja, pod komandom poslušničkog režima Mila Đukanovića, a uz prećutnu podršku ili saglasnost još goreg režima u Srbiji koji predvode braća Vučić.
Nakon kolona izbeglica, nakon bombardovanja, ista klapa političara samo u malo drugačijim dresovima je deo i ove još jedne u nizu srpske tragedije i tu je uloga Martinovića jasna, da se odvuče pažnja od onog najbitnijeg.
GrO Dveri Leskovac, pruža punu, bezrezervnu podršku svom predsedniku Bošku Obradoviću i pridružuje se u borbi za odbranu srpskih svetinja i srpskih nacionalnih interesa, ali i pozivamo sve ostale političke opcije da zajedničkim snagama branimo istinu i pravdu.

One thought on “Saopštenj GrO Dveri Leskovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *