Saopštenje Pokreta slobodnih građana Leskovca

Aktuelna vlast na svim nivoima puna je praznih priča o obrazovanju i školovanju, ali  je to sasvim drugačije u pravom životu, navodi se, između ostalog, u saopštenju za javnost Pokreta slobodnih građana Leskovca, a povodom stanja u kojem se nalazi ulica koja vodi do osnovne škole u Donjem Krajincu.

Problem nastaje, kako se navodi u saopštenju, kada mali prvaci i njihovi veći drugari iz sela Donje Krajince, krenu u školu, ispred koje ih čeka jezero nastalo od kišnice i otpadnih voda.

Iz Pokreta slobodnih građana se zato pitaju – Šta su nadležni uradili po ovom pitanju u cilju zaštite đaka i njihovog zdravlja? Registrovali su problem i obećali njegovo otklanjanje još 2018. iako je on nastao mnogo ranije. Od tada do danas nije urađeno ništa, kaže se u ovom saopštenju i predviđa da će sve biti rešeno kada bude gotov trg u Leskovcu, a onda će firma koja radi na trgu da reši pitanje jezerceta u Donjem Krajincu.

S obzirom na to da su deca i njihovo zdravlje na prvom mest, Pokret slobodnih građana Leskovac zahteva od nadležnih organa da hitno preduzmu nešto u pravcu otklanjanja navedenog problema, jer će se on povećavati s obzirom na kiše i sneg koji tek dolaze u narednom periodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *