Sastanak gradonačelnika Cvetanovića sa predstavnicima leskovačke kompanije “Zdravlje”

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa saradnicima Aleksandrom Miljković, pomoćnikom gradonačelnika, sekretarom Skupštine grada Leskovca Zoranom Vukašinovićem, Slavišom Božić, direktorom Doma zdravlja Leskovac i pomoćnikom direktora Opšte bolnice Leskovac Milanom Petrovićem, održao sastanak sa predstavnicima kompanije Zdravlje, navodi se u saopštenju za javnost objavljenom na zvaničnom gradskom sajtu.

Sastanku su ispred kompanije Zdravlje, prisustvovali generalni direktor Kiren Naido, nekadašnji direktor Dušan Cvetković i direktor pravne službe Marko Matović.

Na sastanku se razgovaralo o ubrzanom razvoju privrede u Leskovcu što je uslovilo i težnju za proširenjem i unapređenjem proizvodnje kompanije Zdravlje. Firma je povećala i broj radnika, što je dalje impliciralo smanjenje broja nezaposlenih u Leskovcu.

Predstavnici kompanije uputili su poziv rukovodstvu grada da u toku tekuće godine obiđe fabriku Zdravlje, koja izvozi svoje proizvode u preko 40 zemalja, kada će biti instalirane nove mašine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *