KK “Zdravlje”: Leskovčkim košarkašima oteta pobeda u Kraljevu

Košarkaši Zdravlja drastično su oštećeni u subotu u Kraljevu, a Leskovčanima je pobeda oduzeta priznavanjem koša domaće ekipe koji je postignut posle završetka utakmice, navodi se u saopštenju za javnost domaćeg kluba. Ostatak saopštenja prenosimo u nastavku:

“Snimci i fotografije potvrđuju da je lopta bila još uvek na ruci igrača Sloge u trenutku kada je na semaforu stajalo vreme do kraja 0:00.

Zapisnički sto je najpre ukrao pola sekunde i kasno “pustio” vreme posle slobodnih bacanja košarkaša Zdravlja i tako domaćinu omogućio napad duži od 3,8 sekundi koliko je stajalo na semaforu. Snimak pokazuje da je vreme krenulo tek posle drugog kontakta igrača sa loptom.

Ipak, i taj napad koji je trajao najmanje 4,2 sekunde (po svim merenjima!), nije doneo šut ka košu u predviđeno vreme.

Daugherty je uputio loptu ka košu Zdravlja po isteku vremena, odnosno posle završetka utakmice, što praktično znači da je Zdravlje pobedilo u Kraljevu!

Na potezu su čelnici Košarkaške lige Srbije i Košarkaškog saveza Srbije koji trebaju da pokažu da li u interesu srpske košarke da se Zdravlje nepravdom izbaci iz lige kao jedini superligaš na jugu i istoku Srbije!!!

Čelni ljudi Admiral Bet Košarkaške lige Srbije i Košarkaške lige Srbije duguju sportskoj javnosti odgovor na pitanje: ko i zbog čega želi da izbaci Zdravlje i Leskovac iz lige?”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *