SMENE U VLASOTINCU

 

vlasotince

Na  sednice Skupštine opštine Vlasotince sinoć su izabrani novi članovi opštinskog veća i postavljeni vršioci dužnosti u većini javnih preduzeća , kao i vlasotinačkom Domu Zdravlja.

Za članove veća izabrani su Zoran Stamenković, Boban Petrovic i Nebojša Milčić (SNS), Miljan Mitrović i Milan Blagojević (SDS), Bojan Petrovic i Sasa Stanković (SPS), a funkciju zamenika predsednika opštine zadržao je Slavoljub Mitov iz SDS.

Umesto Boška Stančića Direkciju za urbanizam i izgradnju vodiće diplomirani inženjer poljoprivrede Nebojša Stojanović.

Za vršica dužnosti direktora u Javnom preduzeću Čistoća imenovan je diplomirani inženjer šumarstva Nenad Dimitrijević, a Javno komunalnog preduzeća Komunalaca diplomirani ekonomista Svetislav Petrović. Nekadašnjii direktor Vodovoda Dejan Čikić u narednom preiodu biće na čelu Sportsko rekreacionog centra Vlasina. Takođe je doneta i odluka o razrešenju doktora Dragana Spasića sa funkcije direktora Doma Zdravlja. Njega će kao vršilac dužnosti zameniti Milena Stanković Mitrović.

Na sinoć održanom zasedanju vlasotinačkog lokalnog parlamenta doneta je odluka o uzimanju dugoročnog kredita od 50 miliona dinara koji je namenjen za finansiranje kapitalnih investicija.

Narednih dana očekuje se treći nastavak ove sednice kada će se rapravljati o rebalansu budžeta za ovu godinu.