SNS u Leskovcu predstavio svoje koalicione partnere

Na predstojećim lokalnim izborima koji su zakazani za 26.april, Srpska napredna stranka u Leskovcu nastupiće u koaliciji  sa Socijaldemokratskom strankom Srbije, Partijom ujedinjenih penzionera, Pokretom socijalista, Pokretom snage Srbije i Srpskom narodnom partijom.

Nosilac liste „Aleksandar Vučić, za našu decu“ biće Goran Cvetanović, gradonačlenik Leskovca i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, rečeno je na konferenciji za novinare organizovane povodom predstavljanja ove koalicije.

“Ova koaliciji je sinergija timova različitih političkih opcija koji deluju sa istim ciljem, a to je bolja budućnost građana Leskovca uz realizaciju novih i završetak započetih projekta – rekao je Cvetanović. Poštujući principe transparentnosti, uz vođenje borbe protiv korupcije, započeće se rekonstrukcija Bulevara Nikole Pašića, izgradnja gradskog stadiona, rekonstrukcija Dečijeg dispnazera, Škole za tekstil i dizajn i drugi projekti, nabrojio je šef leskovačkih naprednjaka.

Na listi, koju kako je objasnio čini spoj mladosti i iskustva, nalaze se 34 žene i 41 muškarac. Među njima ima 14 lekara, 8 profesora, tri preduzetnika, 8 medicinskih sestara, jedan umetnik, tri penzionera, 38 kandidata je sa fakultetskom diplomom, 9 sa visokom školom i na lsiti su i dva doktora nauka. Osim načelnika Gradske uprave Miloša Cvetanovića i samog gradonačelnika, na listi nema direktora i lokalnih funkcionera.

Cvetanović je rekao da očekuje veći broj glasova nego što je to bio slučaj na prethodnim izborima, jer kako je naveo Srpsku naprednu stranku, za razliku od mnogih drugih političkih opcija karakteriše konstantan rad, a ne samo rad u kampanji.

Kao jedan od pokazatelja podrške, on je istakao i činjenicu da je za samo jedan dan, listu Srpske napredne stranke za predstojeće parlamentarne izbore juče podržalo preko 2000 građana Leskovca i okoline.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *