SRS ide samostalno na izbore

srs

Leskovac –  Srpska radikalna stranka na vanredne parlamentarne izbore, koji su zakazani za 16. mart, izaći će samostalno dok će razgovore o eventualnim koalicijama voditi nakon izbora, rečeno je na konferenciji za novinare u sedištu stranke u Leskovcu.

„Program Srpske radikalne stranke je jedini garant za zaustavljanje daljeg propadanja rasparčane Srbije“ rekao je predsednik Jablaničkog okružnog odbora stranke, Tomislav Ljubenović .

Za srpske radikale  na predstojećim izborima treba da glasaju svi koji su protiv ulaska Srbije u Evropsku uniju i koji žele poništavanje Briselskog sporazuma kao i oni koji podržavaju  stav stranke da nacionalni i ekonomski interes zemlje leži u što bližoj saradnji sa Ruskom federacijom i uključivanju u evroazijske integracije.

„Milioni nezadovoljnih i osiromašenih građana Srbije moraju znati da je sve jedno hoće li svoj glas pokloniti Čedi Jovanoviću, Vučiću, Đilasu,, Dinkiću, Dačiću, Čanku ili Tadiću jer će svako od njih, bez razlike, nastaviti politiku slepog ispunjavanja naloga za Brisel, otpuštanja radnika, rasprodaje nacionalnih resursa i daljeg zaduživanja i ponižavanja srpskog naroda“ kazao je predsednik OO SRS u  Leskovcu, Tomislav Ljubenović.

Srpska radikalna stranka pozdravlja odluku vladajućih partija da skrate mandat Vlade Republike Srbije raspisivanjem prevremenih izbora jer smatra da za skoro dve godine, koliko je prošlo od prethodnih izbora, za građane Srbije nije uradila ništa dobro i nije ispunila ni jedno obećanje, rečeno je na konferenciji za novinare