SUTRA SAJAM ZA ZAPOŠLJAVANJE U LESKOVAČKOM KULTURNOM CENTRU

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje  34. sajam zapošljavanja, sutra od11 časova, u holu Leskovačkog kulturnog centra. Na drugom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja  učešće je najavio 21 poslodavac.

 

Poslodavci koji će predstaviti svoju potražnju su iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, trgovine, elektroindustrije, bankarstva i osiguranja. Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 300 lica različitih profila zanimanja: diplomirani ekonomisti, tekstilni i prehrambeni inženjeri, grafički dizajneri,  šivači, automehaničari, elektrotehničari, elektroinstalateri, električari, lica mašinse struke sa poznavanjem rada na CE-EN-CE  mašinama, operateri, magacioneri,  ugostiteljski radnici, tkači, pakeri, vozači, viljuškaristi, prodavci,  agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju. Na štandu Nacionalne službe, nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju i sve informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije.