Svečano otvoren Akva park „Atina“ (Video)

Akva park „Atina“ svečano je otvoren večeras, dok će za posetioce početi da radi sutra od 10 časova ujutru. Čitav kompleks prostire se na površini od 15 000 kvadratnih metara, na lokaciji gde se nekada nalazio Motel Atina.

Sastoji iz velikog broja tobogana ukupne dužine preko 400 metara, velikog i malog bazena, bazena sa talasima, kafića, svlačionica i 1500 ležaljki. Posao je dobilo 50 osoba, a o bezbednosti kupača brinuće deset spasilaca. Kapacitet je 3000 ljudi.

Dnevnu kartu odrasli će plaćati 600 dinara, za mališane od 7 do 12 godina starosti košta 300 dinara, dok cena porodične iznosi 1000 dinara. Što se tiče poludnevne, za boravak od 14 do 19 časova, ona za odrasle košta 400 dinara, za decu 200 dinara, dok je porodična 700 dinara.

Svečanom otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Goran Cvetanović, koji je istakao da je ovakav tip objekta dugo čekana investicija u Leskovcu i da je nedostajala turističkoj ponudi grada na Vreternici.

Podsetimo, u ovu investiciju porodica Stojanović, čije je vlasništvo i mlekara Gložane, uložila je dva miliona evra, a sledeće godine na ovoj lokaciji biće izgrađeni hotel i restoran, rečeno je ovom prilikom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *