TAJNE BUNIBRODSKE DINASTIJE: Šta je Darko Dinči preko Sonje Kocić u selu Milice Pavlović

collage

Leskovac – Naizgled obično selo na jugu Srbije Bunibrod krije rodbinske i ljubavne tajne poznatih ličnosti!

Osim da nova Zvezda Granda Milica Pavlović živi sa babom i dedom u ovom mestu  nadomak Leskovca, do danas niko nije znao da iz istog sela potiču i poznati pevači Darko Filipović, Milan Dinčić Dinča i mlada pevačica Sonja Kocić.

“Dinča i Sonja su brat I sestra po mojoj liniji, a Darku zamalo da postanem teča” otkriva za Televiziju Leskovac Sonjin otac Nebojša Kocić, pozati muzičar na jugu Srbije.

Tačnije Dinča, Sonja i Darko nose korene iz Donjeg Bunibroda, dok je Milica odrasla u Gornjem Bunibrodu.

Bunibrod

Ova dva sela trenutno dele dve njive, tako da su maltene spojeni u jedno.

“Dinčina majka je moja sestra i udala se u Grdelici. Čak je trebalo da  Sonja i Dinča snime duetsku pesmu nakon što je uspeo u Zvezdama Granda, ali on ima specifičan ugovor koji je potpisao sa Sašom tako da je čitav dogovor pao u vodu” priča nam Kocić.

Na naše pitanje kako to da do sada niko nije saznao za bliske rodbinske odnose između ove dve mlade pevačke zvezde Sonjin otac odgovara:

“Niko nas nije ni pitao! Čak ni Darko Filipović, čiji deda je odrastao u ovom selu, nije znao da zamalo oženim njegovu tetku” otkriva nam Kocić.

On za svoju ćerku Sonju voli da kaže da je gradsko dete, da potiče, kao i on iz naselja Rupe u Leskovcu, a da je zapravo njegov otac rođen u Bunibrodu.

Sve ovo ga navodi da nam razotkrije još jednu Buibrodsku tajnu.

“Moj otac Branko je želeo da postane glumac. Primili su ga na Pozorišnu akademiju u Beogradu iz prvog puta. Upao je u istu klasu sa Batom Živojinovićem kome je to bilo treće polaganje. Međutim, moji deda mu nije dozvolio da započne studije. Kako je znao da kaže: Od svog sina je želeo da napravi čoveka, a ne cirkuzanta. Nažalost, tako se tada razmišljalo” dodaje u porodičnoj ispovesti otac pevačice Sonje Kocić.

Ako već Branko Kocić nije mogao da se proslavi na daskama koje život znače i završio kao vozač u Leskovačkom Higijenskom zavodu, njegova unuka polako krči put do zvezda sa mikrofonom u ruci.

U čitavoj priči dugujemo i objašnjenje da je ovo malo selo koje krije tajne poznatih ličnosti iz sveta estrade zapravo u vreme Turaka dobilo ime po prelazu preko obližnje Južne Morave, koja je u tom delu bila najplića i mogla je bukvalno da se pregazi.