TIM 42 organizuje dijalog mladih sa donosiocima odluka u Leskovcu

Tokom decembra 2020. Udruženje Tim 42 organizovaće prvi put strukturirani dijalog mladih sa donosiocima odluka u Leskovcu.

Namera je da se na sastanku predstave rezultati istraživanja potreba mladih koje je ovo udruženje sprovelo u periodu od septembra do novembra 2020, kao i mapirane dostupne programe za mlade na lokalu.

Ideja Udruženja Tim 42 je da se pokrene proces gde će mladi aktivno učestvovati u donošenju odluka, biti pitani i uključivani ne samo kao korisnici, već i kao kreatori. U saradnji sa lokalnom Kancelarijom za mlade, prikupljeni podaci i zaključci sa sastanka biće iskorišćeni kao polazna tačka za novi Lokalni akcioni plan za mlade. Iz Udruženja Tim 42 pozivaju osobe od 15 do 30 godina iz Leskovca i okoline, da se prijave za učešće u ovom procesu koji podrazumeva:

onlajn trening (putem Zoom platforme) gde će imati priliku da se upoznaju sa ostalim učesnicima, da se dodatno informišu o tome šta znači aktivno učešće mladih i sam sastanak sa donosiocima odluka tokom decembra

Za učešće u programu mladi se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na sajtu Udruženja Tim 42, a prijave su otvorene do popune mesta.

Projekat „Prvi koraci za Leskovac prilagođen mladima“ podržan je od strane Evropske Unije kroz projekat “Regional Youth Compact for Europe” koji sprovodi Fondacija Centar za demokratiju. Trening za pripremu mladih za strukturirani dijalog sprovodimo uz podršku NAPORa i KOMSa u okviru programa Opens na putu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*