TO Vlasotince na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Vlasotince promoviše Leto na Vlasini, na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji traje do nedelje 25. februara. Slogan ovogodišnjeg sajma je “Avantura počinje ovde”, a turistički poslenici iz Vlasotinca pozivaju ljubitelje avantura da istraže ovu varoš na obalama reke Vlasine.

“Promovišemo naše gradsko jezero, koje je i naše “more”i koje se neizostavno dopadne svakome ko prvi put dođe u Vlasotince. Osim kupanja, ima smeštaja i hrane po vrlo pristupačnim cenama, kao i kulturno – istorijskih znamenitosti kojima posetioci mogu da upotpune dan. Posebne letnje manifestacije su Vlasina fest, koji se ove godine održava od 12. do 14.jula i čuveni Vinski bal od 23. do 25.avgusta. Svi koji žele da posete Vlasotince mogu da se obrate našoj Turističkoj organizaciji za pomoć u organizovanju boravka”, kaže Sanja Stojiljković u ime ove organizacije.

Vlasotinački štand je u okviru zajedničkog izložbenog prostora pod nazivom Južna pruga, na kome se predstavljaju Vlasotince, Bojnik, Medveđa i Visoka poslovna škola iz Leskovca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *