Turistička organizacija Leskovac učestvuje u stvaranju platforme za razvoj integralnog turističkog proizvoda južne i istočne Srbije

Okrugli sto pod nazivom “Stvaranje platforme za razvoj integralnog turističkog proizvoda južne i istočne Srbije” održan je u utorak 17.decembra na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu. Okrugli sto je prva aktivnost u okviru sporazuma o saradnji Prirodno-matematičkog fakulteta  i Turističke organizacije Niš sa ciljem povezivanja nauke i prakse radi razvoja turizma u Nišu i okolini kroz kreiranje integralnog turističkog proizvoda južne i istočne Srbije.

O ovoj temi govorili su predstavnici turističkih organizacija,stručnjaci sa Prirodno-matematičkog fakulteta i predstavnici Nišavskog okruga.Na pomenutom događaju prisutnima se obratio i direktor Turističke organizacije grada Leskovca, Nebojša Kocić, koji je predstavio turističke potencijale Leskovca u smislu povezivanja i stvaranja objedinjenog turističkog proizvoda.

Jedinstveni turistički proizvod će doprineti da ovaj deo Srbije bude prepoznatljiv ne samo u Srbiji, već i u Evropi i omogućiće turistima da imaju kompletan pregled turističkih potencijala u svih pet okruga u ovom delu Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *