U Gradskoj fudbalskoj ligi tokom jeseni postignuto 358 golova

fudbalski savez

Leskovac – Izvršni odbor Gradskog fudbalskog saveza Leskovac na juče održanoj sednici usvojio je izveštaj o takmičenju u Gradskoj fudbalskoj ligi.

Konstatovano je da je prvenstvo u Gradskoj fudbalskoj ligi Leskovac koje se odvijalo u dve grupe proteklo gotovo bez probelma.

U istočnoj grupi nije odigrana samo jedna utakmica zbog nedolaska gostiju, a u zapadnoj tri, dve zbog nedolaska gostujućih timova, a jedna zato što domaćin nije imao dovoljno igrača da počne meč.

Pohvalno je to što nije bilo prekinutih susreta i što nije bilo slabe organizacije ni na jednoj utakmici. U istočnoj  grupi jesenji pravak je Badince, dok u zapadnoj nastavak prvenstva na prvom mestu dočekuje Bratstvo iz Bratmilovca.

Zabeležena je visoka efikasnost od čak 358 postignutih pogodaka što u proseku iznosi više od četiri gola po meču.

Kup takmičenje takođe je proteklo bez većih problema, a u prvo kolo okružnog Kupa plasirali su se finalisti Bratstvo iz Bratmilovca i Sušica iz Kukulovca koji će o pobedniku odlučiti u finalnom meču tokom maja.

Prolećni deo takmičenja u gradskoj ligi počeće 29. marta.

Usvojen je na ovom zasednju i izveštaj o radu Stručne strukovne oragnizacije sudija GFS Leskovac i odlučeno da se finansijski pomogne održavanje internacionalnog kampa fudbalskih arbitara koji će se sredinom januara održati u Vrnjačkoj Banji.

Na ovoj sednici doneta je odluka da upražnjeno mesto u Izvršnom odboru popuni Milan Popović iz Leskovca.