U prazničnoj noći rade samo Hitna pomoć i dežurni stomatolog – marketi tek od drugog januara

dragan 2

Leskovac / Brestovac / Vučje / Pečenjevce / Grdelica  – Služba Hitne medicinske pomoći leskovačkog Doma Zdravlja tokom novogodišnjih praznika radiće non stop, kao i služba stomatloške zdravstvene zaštite u prostorijama Hitne pomoći, dok će ambulanta za decu i odrasle na raspolaganju pacijentima biti u periodu od 20 do sedam časova.

Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih (zdravstvena stanica broj 4) radiće od 7 do 20 časova, a zdravstvene stanice u Brestovcu, Pečenjevcu, Manojlovcu i Guberevcu od 7 do 14 časova.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece dežuraće od 7 do 20 časova, dok će služba kućnog lečenja raditi od 7 do 19 časova.

Ogranak Doma zdravlja u Gredlici radiće u prostorijama hitne medicinske pomoći non stop kako na terenu tako i u ambulanti za decu i odraslo stanovništvo, a zdravstvene stanice u Predejanu i Velikoj Grabovnici od 7 do 14 časova.

Za odraslo stanovništvo Ogranak Doma zdravlja u Vučju radiće od 7 do 14 časova, kao i odeljenje za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece. Odeljenje kućnog lečenja ovog ogranka dežuraće od 14 do 7 časova. Hitna medicinska pomoć u Vučju radiće non stop, a amubulanta za decu i odrasle od 14 do 7 časova.

Prvog dana u Novoj godini neće raditi prodajni objekti, Zlatnog Traga, Oriona, Spina i market Braće Đokić.

2. januar će biti neradan dan u Spinu. Objekti Zlatnog traga tada će biti otvoreni za kupce od 9 do 22 časa, Market Braće Đokić radiće od 7 do 14 časova, a do 22 časa moći će da se trguje u Orionovim marketima u ulicama Strahinjića Bana, Moše Pijade, Nikole Skobaljića, Srpske udarne brigade, Crnog Marka, preko puta Trgovačke škole i na Bojničkom putu.

Normalno radno vreme 3. januara imaće Spin, Zlatan Trag i market Braće Đokić, dok će tada do 17 časova biti otvoreni Orionovi prodajni objekti u naseljima Ančiki i Solidarnost, u naselju Dubočica (bivša Srna), Aktiva, na Niškoj i u Mlinskoj ulici i Vučju, dok će ostale Orionove trgovine imati puno radno vreme.

Na Badnji dan marketi Zlatnog Traga će raditi uobučajno, a prodajni objekti Oriona do 18 časova.

Božić će biti radan u supermarktima i minimarketima Zlatnog Traga  do 12 časova, s tim što Hipermarket u Tekstilnoj ulici neće raditi, a tokom najvećeg hrišćanskog praznika neće raditi Orionove trgovine.

Javno preduzeće Pijaca, tokom novogodišnjih i božićnih praznika, 1. 2. i 7. januara neće naplaćivati usluge trošarine.

A Radna jedinica Pošte Srbije u Leskovcu neće raditi 1, 2 i sedmog januara.

U petak 3. i ponedeljak 6. januara radiće se po uobičajenom radnom vremu.

Od 31.decembra 2013. godine do 8.januara 2014. godine vrtići Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“ u Leskovcu neće raditi.

U petak 3. januara i ponedeljak 6. januara dežuraće vrtić „Ciciban „  u  naselju Dubočica i to u redovnom terminu: od 5 časova i 30 minuta do 16 časova i 30 minuta, obaveštavaju iz Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“.