U toku pripreme boksera na Vlasini

U organizaciji Bokserskog saveza Srbije  u toku su pripreme boksera Srbije po regionima: za Vojvodinu u Banji Koviljači, Šumadiju na Zlatiboru, za Beograd na Avali, a za jugoistok Srbije kamp je na Vlasinskom jezeru, navodi se u saopštenju za javnost Bokserskog kluba “Arena”.

Pripreme vode tri trenera iz Niša  i Surdulice, dok im u radu pomaže trener sa Kube Horhe Luis Frometa Matoš, koga je Bokserski savez Srbije angažovao odnedavno za selektora reprezentacije Srbije.

Frometa je jedan od najcenjenijih stručnjaka na Kubi i radi sa srpskim bokserima koji se pripremaju za Olimpijske kvalifikacije u Londonu. Takođe, on će držati predavanja i trenerima.

Na pripremama na Vlasinskom jezeru koje su počele od 23. avgusta i koje će trajati do 31. avgusta, nalazi se Milan Stanojević iz Vlasotinca, član bokserskog kluba “Arena”. Milan boksuje u uzrastu juniora u kategoriji do 65 kilograma. Ovaj mladi sportista već četvrti put učestvuje na pripremama reprezentacije Srbije, a prošle godine je učestvovao i na juniorskom Evropskom prvenstvu u Gruziji gde se plasirao na 5. mestu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *