U USLUŽNOM CENTRU OMOGUĆENO PLAĆANJE ELEKTRONSKIM PUTEM

Građani koji koriste usluge Uslušnog centra u Leskovcu, ubuduće će moći da administrativne takse, naknade i poreze na imovinu, plaćaju elektronskim putem, bezgotovinskim karticama.

Ovo je omogućeno zahvaljujući tome što je Gradska uprava grada Leskovca u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu postavila tri POS terminala u prostorijama Uslužnog centra, rekla je šef Odeljenja za pružanje usluga gradjanima u gradskom Uslužnom centru, Sanja Zdravković.

Zdravkovićeva je dodala i da se POS terminali nalaze na šalterima za informacije, Poreske lokalne administracije i šalteru pisarnice.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu je u saradnji sa Nacionalnom agencijom za lokalni ekonomski razvoj i Kompanijom „MasterVisa“ organizovala takmičenje pod sloganom „Plati karticom i pobedi“, čiji je učesnik i grad Leskovac.

Grad koji će imati najveći broj uplata karticama u odnosu na broj stanovnika u periodu od 1. jula do 31. decembra, kao nagradu dobiće dečije igralište u vrednosti od 20 000 evra.