U VLASOTINCU RADNO

VLASOTINCE – U opštini Vlasotince u toku su radovi na rekonstrukciji ulica Milorada Veličkovića i Vuka Karadžića u šta će biti uloženo oko 40 miliona dinara, a istovremeno je započela i rekonstrukcija objekta Kulturnog centra u šta će biti uloženo 46 miliona dinara.

Rekonstrukcija ulice Božidara Veličkovića koja je započela krajem prošle godine usporena je zbog zimske sezone, tako da će radovi biti intenzivirani čim vremenski ulovi to dozvole. U ulici Vuka Karadžića zamenjena je vodovodna mreža a uskoro će se pristupiti skidanju sloja tampona, pristupiće se izradi trotoara i biće vraćena stara kocka na kolovoz kaže Todorović

Zgrada Kulturnog centra , kako naglašava Todorović biće uradjena zajedničkim angažovanjem Ministarstva kulture koje će finansirati radove sa 15 miliona dinara i lokalne samouprave koja je za tu namenu izdvojila 25 miliona.

Predsednik opštine Vlsotince Zoran Todorović zaključuje da s u ovi radovi potvrda nastojanja lokalne samouprave da poboljša uslove života i rada stanovnika Vlasotinca s jedne i dobrih projekata koji su podržani od strane države sa druge strane.