Udruženje penzionera Leskovac: Od sutra prijave za kupovinu ogreva na rate, prvi put u ponudi i pelet

Udruženje penzionera Leskovac omogućilo je svojim članovima kupovinu drva i peleta za ogrev, uz mogućnost plaćanja na rate. Za razliku od prethodnih godina, povećan je broj mesečnih rata, sa dosadašnjih šest na sedam, a proširena je i ponuda. Prijava počinje sutra 21. marta i trajaće do 12. aprila, a s obzirom na to da količina ove godine nije ograničena, postoji mogućnost produžetka ovog roka.

Na osnovu ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji koji je Fond PIO sklopio sa preduzećem “Viktor pelet”, stariji sugrađani imaju mogućnost da i ove godine nabave ogrevno drvo ili pelet uz plaćanje na rate.

“Prijavu je moguće obaviti lično u Udruženju penzionera, sa ličnom kartom i poslednjim penzionim čekom. Najviša cena je za ogrevno bukovo i hrastovo drvo prve klase, u paleti, količine 1,8 metara kubnih, koja iznosi 15 hiljada dinara.”, ističe za Televiziju Leskovac Dragan Dinić, predsednik Udruženja penzionera Leskovac.

Kada je u pitanju pelet, ovaj energent, u zavisnosti od vrste, nudi se po cenama od 30 i 34 dinara za kilogram.  

Prodavac je u obavezi da za sve kupce ogrev obezbedi do 10. oktobra, pre početka grejne sezone. Prilikom isporuke, kupac ima mogućnost da podnese primedbe na kvalitet i količinu ogreva, a prodavac mora da reaguje u roku od 15 dana, dodaje naš sagovornik.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *