Uhapšeni narko dileri

Uhapšen

Leskovac – Pripadnici leskovačke policije nakon kraće potrage pronašli su i uhapsili P.I. rođenog 1975 godine iz okoline Niša, koji je bio u bekstvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenom je po naredbi Višeg javnog tužioca iz Niša određeno zadržavanje do 48 sati jer se tereti da je zajedno sa D.I. rođenim 1973 godine, koji je uhapšen 20. juna ove godine, u kući u Doljevcu u improvizovanoj labaratoriji proizvodio marihuanu.

nagradna igra

Podsećamo da je prilikom pretresa kuće u laboratoriji pronađeno 184 saksija sa zasadom biljke marihuane visine oko jedan metar, oko tri kilograma suve biljne materije spremljene za dalju prodaju, 15 halogenih  lampi, pet sobnih ventilatora, jonizator vazduha, digitalni termometar, klima uređaj, kompjuter i više bočica sa hemijskim prepraratima za prehranu i gajenje biljaka.

Osumnjičeni P.I. je, uz krivičnu prijavu, priveden u Više tužilaštvo u Nišu.

Pripadnici leskovačke policije, u okviru akcije suzbijanja narkomanije, uhapsili su i odredili zadržavanje do 48 sati M.S. rođenog 1994 godine iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge.

U ovoj akciji  pronađeno je i oduzeto oko 38 grama  marihuane.

Prilikom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, 22. juna ove godine oko 13 časova u ulici Stanoja Glavaša u Leskovcu, policijski službenici su zaustavili putničko vozilo „Daevu“. M.S., koji je bio putnik u vozilu, nije postupio po zahtevu policijskih službenika da im na uvid da ličnu kartu već je izašao iz vozila i počeo da beži, ali ga je policija ubrzo sustigla.

Osumnjičeni se tereti da je tom prilikom odbacio od sebe kesicu sa marihuanom.

Veštačenje zaplenjene droge izvršeno je u Kriminalističko tehničkom centru u Nišu. Osumnjičeni M.S. je, uz krivičnu prijavu, sproveden dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu.