Ulica Milutina Smiljkovića u Leskovcu dobija vodovodnu mrežu

U leskovačkoj ulici Milutina Smiljkovića privode se kraju radovi na izgradnji vodovodne mreže u dužini od 235 metara, za šta je iz budžeta grada izdvojeno 1,65 miliona dinara. Takođe, u toku je i izvođenje radova na parternom uređenju prostora ispred sedišta Mesne zajednice „Prva južnomoravska brigada“.

Kako je istaknuto ovom prilikom, namera lokalne samouprave je da u narednom periodu izvrši zamenu dotrajalih cevi na čitavoj teritoriji grada. U okviru radova, koji se izdvode u ulici Milutina Smiljkovića, u toku je ugradnja vodovodne cevi, prečnika 110 milimetara, koja će biti povezana na postojeću mrežu u ulici Milana Momčilovića.

Na Dan grada 11. oktobra 2023. godine, građanima je na korišćenje predat potpuno novi objekat, koji služi kao sedište Mesne zajednice „Prva južnomoravska brigada“. U njegovu izgradnju, grad Leskovac je uložio 10,3 miliona dinara.

Radi oplemenjivanja prostora ispred sedišta ove mesne zajednice, u toku su radovi na parternom uređenju, čija je vrednost 2,5 miliona dinara. Zahvaljujući ovim radovima, igralište koje se nalazi u neposrednoj blizini će biti u potpunosti osvetljeno.

Podsetimo, postavljanje i uređenje dečjeg mobilijara sa toboganom, klackalicama i ljuljaškama, u naselju Čifluk Mira završeno je u oktobru 2022. godine, čime je nastavljena tradicija lokalnog rukovodstva da svojim sugrađanima na Dan grada Leskovca pokloni novoizgrađene objekte ili realizovane projekte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *