URS: Imamo apsolutnu većinu u devet Mesnih zajednica

URS press

Leskovac – ’’Zadovoljni smo rezultatima izbornih listi Ujedinjenih regiona na nedeljnim izborima za članove saveta Mesnih zajednica’’ istakao je predsednik Gradskog odbora ove stranke Slaviša Zlatanović.

On je saopštio da su URS na 64 izborne liste podržala 4052 glasača i da je osvojeno 88 mandata.

’’ U odnosu na mesta gde smo učestvovali na izborima za naše liste glasalo je 15,21 posto građana, a kada se uračunaju sve mesne zajednice naš izborni rezultat je 8,44 posto. Pobedili smo u deset Mesnih zajednica Gornjem Krajincu, Grdanici, Smrdanu, Dobrotinu, Drćevcu, Zlokućanu, Zloćudovu, Gornjem Stopanju, Karađorđevcu i Šarlincu i sem Gornjeg Stopanja u ostalima smo ostvarili apsolutnu većinu’’ naglasio je Zlatanović.

I Zlatanović je zamerio što je zbog greške u biračkim spiskovima mnogim građanima uskraćeno pravo da učestvuju na ovim izborima.

On je naveo primer Brestovca gde je od 100 vraćenih glasača bilo 70 onih koji bi podržali listu URS-a u ovom selu, a dodao je da je problema bilo i u Gornjem Stopanju gde ni ljudi koji su se našli na izbornoj listi Ujedinjenih regiona Srbije nisu mogli da glasajau.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *