Već u martu prodaja po promotivnim cenama prostora u poslovno-stambenom delu “Sajma”

Kompanija “Sajam” iz Leskovca,  u martu ove godine na prostoru okruglog paviljona, gde je u toku izgradnja šoping centra, počinje i sa izgradnjom poslovno-stambenog kompleksa sa preko 150 stanova.

Uporedno će krenuti i prodaja po promotivnim cenama u prvih 45 dana, rekao je ekskluzivno za našu televiziju Miloš Marinković, marketing menadžer “Sajam” doo.

U okviru prve faze radova na prostoru okruglog paviljona, urađena je sanacija krova, koji je bio u jako lošem stanju, kompletna izolacija i sanacija najnovjim sika materijalima, prva ploča, instalacije za liftove i pokretne stepenice koje će povezivati spratove.

“Osim toga, izgrađen je i hotel sa četiri zvezdice – Sajam Garni Hotel. U nastavku izvođenja radova očekuje se postavljanje druge ploče, kao i zatvaranje samog objekta, kako bi se do leta krenulo sa unutrašnjim radovima – navodi Marinković.

Za sada se radovi odvijaju planiranom dinamikom, a angažovane su lokalne firme na šta su investitori naročito ponosni.

Na prostoru sajmišta biće izgradjen moderan Shopping Centar sa svim svojim pratećim detaljima, hotel sa 25 soba, restoran, caffe, igraonica za decu, i stambeno poslovni prostor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *