VEROVALI ILI NE: Konačno besplatan parking iza Tehnološkog fakulteta!

parking 2

Leskovac – Metroparking jug predao je danas gradu na korišćenje uređen i potpuno besplatan parking prostor iza Tehnološkog fakulteta.

U strogom centru Leskovca, na ovom prostoru može da se parkira 48 vozila, a planirano je i proširenje.

nagradna igra

Vrednost čitave investicije iznosila je 2,5 miliona dinara.

Lokalna samouprava je imala obavezu da sredi administrativne probleme, a ova Beogradska firma je Leskovčanima napravila besplatan parking prostor.

„Mi smo od uvek želeli da pokažemo ovakav vid saradnje između vaših sugrađana i naše firme. Besplatan parking je dokaz za to. A građani najzad moraju da shvate da od automobila do svoje banke, neke javne ustanove ili radnog mesta moraju da naprave i par koraka“ rekao je  Stevan Ranković, većinski vlasnik „Metroparking jug“.

parking 1

Iz lokalne samouprave tvrde da bi nekadašnje ruglo u ovom delu grada bilo uređeno još mnogo ranije da Tehnološki fakultet, koji većinski gazduje ovom parcelom, nije pokušavao da blokira radove pod izgovorm da će na tom mestu proširiti svoju zgradu.

Gradonačelnik Goran Cvetanović kaže da će se već od četvrtka krenuti i sa uklanjanjem nepropisno postavljanih kioska u gradu, a zatim i sa rušenjem nelegalno podignutih garaža.

Inače, „Metroparking jug“ gazduje sa 798 parking mesta u gradu čije se korišćenje  naplaćuje.