Vredni radnici JKP “Grdelica” stalno se brinu o uređenju ove varoši

Grdelica važi za jednu od najuređenijih i najčistijih varoši u Jablaničkom okrugu, a ogroman doprinos ovakvom izgledu dali su zaposleni u Javno-komunalnom preduzeću „Grdelica“. S obzirom na to da je kvalitet održavanja higijene i zelenila podignut na viši nivo, u narednom periodu će biti rešen i problem neredovnog vodosnabdevanja u ovom mestu i to rekonstrukcijom vodovodne mreže, najavio je prilikom obilaska Javno-komunalnog preduzeća „Grdelica“, gradonačelnik Goran Cvetanović.

Među najvrednijim radnicima su tri žene, Dušica Spasić, Slađana Mitić i Vesna Pavlović. Predano radeći svoj posao svakog dana u poslednjih deset godina i više, Dušica, Slađana i Vesna učinile su da centar Grdelice postane najlepši deo ove varoši, a i ostatak ovog mesta je zahvaljujući njihovom trudu podjednako uređen i čist.

Prepoznavši njihov rad, koji je doprineo da Grdelica ponese epitet „eko varoši“, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je tokom obilaska Javno-komunalnog preduzeća „Grdelica“ iskoristio današnju priliku kako bi im odao priznanje.

Podsetivši na period od pre 12 godina, kada su u ovom preduzeću plate kasnile, gradonačelnik Cvetanović je istakao da je situacija sada drastično drugačija. Ovo preduzeće trenutno posluje bez ikakvih zaduženja, a i značajna sredstva u visini od 88 miliona dinara uložena su u obnovu mehanizacije.

Kako bi se rešio problem neredovnog snabdevanja vodom, najavljeno je da će u što mogućem kraćem roku biti rekonstruisana vodovodna mreža u dužini od 2 kilometra.

Javno-komunalno preduzeće „Grdelica“ sada ima 60 radnika, koji su u stalnom radnom odnosu i četiri, koja su angažovana posredstvom privremenih i povremenih poslova. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *