Završeni radovi na osvetljenju mosta koji spaja ulice Doktora Jovana Kašikovića i Miloša Obilića u Leskovcu

Okončani su radovi na osvetljavanju mosta, koji spaja ulice Doktora Jovana Kašikovića i Miloša Obilića u Leskovcu, za šta je iz budžeta grada izdvojena suma od 975 hiljada dinara. Ulaganje u putne objekte i opremu, jedan je od prioriteta lokalnog rukovodstva, pre svega, zbog bezbednosti svih građana, a zahvaljujući ovoj investiciji i poslednji most u Leskovcu, koji nije bio adekvatno osvetljen, dobio je uličnu rasvetu.

Preko mosta u ulici Doktora Jovana Kašikovića, prolazi veliki broj građana, koji gravitiraju ka ustanovama u neposrednoj blizini, a Zavod za javno zdravlje, Dečiji dispanzer, Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i Muzička škola “Stanislav Binički”, samo su neke od njih.

Isto tako, ova vrlo prometna saobraćajnica spaja jugoistočni deo grada sa severozapadnim, zbog čega je i značaj ove investicije višestruk.

Podsećanja radi, grad Leskovac je 2019. godine izdvojio 2,7 miliona dinara za osvetljavanje mostova u ulici Dragana Tomića kod Hemijske škole i kod Zelene pijace, a ulična rasveta je postavljena i na mostovima nedaleko od Osmospratnice i Osnovne škole “Svetozar Marković”.

Nedavno okončani radovi u ulici Doktora Jovana Kašikovića podrazumevali su postavljanje stubova, na kojima se nalaze led svetiljke, a posao je poveren preduzeću “Luks” iz Leskovca.

Na ovom mestu, u toku su i radovi na izgradnji gasovodne mreže u dužini od 7,7 kilometara, a koji bi trebalo da budu završeni krajem tekuće godine. Vrednost radova je oko 450 hiljada evra, a investitor je “Jugorosgas”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *