ZAVRŠENI RADOVI NA REHABILITACIJI DEONICE OD NIŠA DO LESKOVCA, SUTRA HORIZONTALNO OBELEŽAVANJE

Kompletni radovi na rehabilitaciji državnog puta od Niša  do  Leskovac  u dužini od oko 5 000 metara, biće završeni sutra i to obeležavanjem horizontalne signalizacije, rečeno je na konferenciji za novinare koja je održana ovim povodom.Vrednost projekta je preko 65 miliona dinara, a finansira ga Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Meštani Brestovca, Pečenjevca i Lipovice koji su se okupili povodom završetka radova kažu da su veoma zadovoljni novim izgledom puta. Imaju samo jednu zamerku koja se odnosi na šlepere i kamione, a čija će težina, prema njihovoj pretpostavci, uništiti put.

Saobraćajna infrastruktura jedan je od najbitnijih preduslova za podizanje kvaliteta života svih naših sugradjana, ali i za dobro poslovanje i privlačenje investitora, rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

Ovom prilikom, gradonačelnik Cvetanović istakao je da je deonica državnog puta od Niša do Leskovca samo jedna od saobraćajnica koje su rekonstruisane u proteklih nekoliko meseci.  Među obnovljenim putevima i ulicama su: Radanska, Sutjeska, Radnička, Vlajkova, potom Dalmatinska, Ustanička i ulica Knjeginje Ljubice, put prema Bogojevcu, kružne raskrsnice u Vučju i Turekovcu, ulaz u Grdelicu, deonica puta Karađorđevac-Petrovac i saobraćajnica na prostoru Zelene zone.