VLASOTINCE – Na 13. Međunarodnom  sajamu obrazovanja „Putokazi„ u Novom Sadu, vlasotinačka Gimnazija “Stevan Jakovljević” dobila je Veliku zlatnu medalju za kvaliet obrazovanja. Ovo priznanje dodelila je međunarodna komisija koja je, između ostalog, imala u vidu i izveštaj Komisije o eksternom vrenovanju škole.

-To je uspeh svih učenika I nastavnika naše škole, kako ovih generacija koje trenutno pohađaju školu, tako i svih prethodnih. Ovo priznanje je za nas obaveza više, da nastavimo da unapređujemo kvalitet obrazovanja. Mi smo u decembru prošle godine proslavili 55 godina, a naša škola iznedrila je i brojne doktore nauka koji danas predaju na univerzitetima u zemlji I inostranstvu – kaže direktor vlasotinačke gimnazije Živan Šušulić.

Sajam obrazovanja “Putokazi” afirmiše obrazovne institucije srednjoškolskog i visokoškolskog nivoa u zemlji I inostranstvu, a zainteresovanima za nastavak školovanja i stručno usavršavanje pruža potrebne informacije o uslovima upisa. Organizatori sajma su Ministarstvo prosvete, Vlada Vojvodine i Novosadski sajam.

TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao