Žrebom određeni parovi Prvog kola KUPA FSJO

U prostorijama Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga žrebom su određeni parovi Prvog kola Kupa koji će se održati u subotu 30. novembra i nedelju, 1. decembra.

Ovom prilikom dobijena je lista učesnika Kupa Jablaničkog okruga za takmičarsku 2019/2020. godinu, a nju čine:  Milanovo i OFK Morava iz Leskovca, Bratstvo iz Bratmilovca i Progres iz Ladovice, Plantaža iz Donjeg Stopanja snage će odmeriti sa Realom iz Donje Jajine, a Sloboda sa Fudbalskim klubom Vučje, zatim OFK Brza sastaje se sa Mladim borcem iz Živkova, Donja Lomnica sa Jedinstvom iz Grdelice. Fudbaleri Jedinstva iz Šišave igraće utakmicu sa Kumarevom 65, Radnik Sušica iz Šišinca odigraće meč sa BSK-om iz Belanovca, a sastaju se i Badince i Mladost iz Vinarca, Marjan MB iz Male Biljanice i Zloćudovo, Jašunja i Moravac iz Pečenjevca, Todorovce i Umac iz Miroševca. U Prvo kolu kupa igraju i Derbi 2016 iz Vlasa i Polet iz Stajkovca, Radnički iz Pertata i Železničar iz Brestovca, Lemind 1959 iz Leskovca i Sloga iz Lipovice, Navalin i Šumadija iz Razgojne i na kraju Gradac iz Konopnice i Mladost iz Batulovca.

U okviru prvog kola Kupa Jablaničkog okruga, koji će se održati ovog vikenda sa početkom u 13 časova i 30 minuta, biće odigrano ukupno 17 utakmica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *