Žurka za male maturante na leskovačkom trgu

Povodom završetka školske godine, sinoć na centralnom gradskom trgu, priređena je žurka za sve male maturante sa područja grada Leskovca. Lokalna samouprava je ove godine, preko Kancelarije za mlade, nagradila 24 učenika generacije osnovnih škola, koja su na poklon dobila bicikle, čime je nastavljena tradicija započeta 2019. godine.

Ovom žurkom za pamćenje, obeležen je završetak osnovnog obrazovanja i prelazak u novo životno razdoblje. Među najuspešnjijim učenicima je Milica Stojanović, učenica Osnovne škole „Svetozar Marković“ u Leskovcu, koja je ovom prilikom, pre svega, istakla značaj ogromne podrške, koju lokalna samouprava pruža svim mladim maturantima, tokom čitavog školovanja.

Dvadeset četiri učenika generacije nagrađena su biciklima.

Poželevši mladim maturantima puno uspeha u daljem školovanju, Brankica Stamenković, članica Gradskog veća poručila je da će u lokalnoj samoupravi uvek imati pouzdanog saveznika na ovom putu. 

Po peti put, Grad Leskovac je svršenim osmacima poklonio žurku za pamćenje, na kojoj su nastupili Jovan Matić, Dimitrios i Miloš Nestorovski sa Grupom „Pozitiv“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *