Zvezde emisije “Nikad nije kasno” u Leskovcu 6. marta

U organizaciji Udruženja obolelih od raka „Hrast“  6. marta sa početkom od 20 časova biće održano humanitarno muzičko-zabavno veče u restoranu Olimp luks, na kojem će učešće uzeti pevačke zvezde emisije „Nikad nije kasno“.

Prihod koji se prikupi od prodaje ulaznica biće iskorišćen za nastavak realizacija radionica i sekcija Udruženja obolelih od raka „Hrast“.

Ovom prilikom pored Blaža Petrova, na čiju inicijativu će i biti organizovano ovo veče, nastupiće i Dobrila Ivanovnska Čabrić – pobednica emisije iz 2018, Saša Dedić, Hristos Elinadis, Lidija Domazet, Dragana Stamenković Brena, Paja Srdanov, Danijela Stamenković, Biljana Anđelković, Barbara Jakovlevska, Ljubiša Stanković Pupica, Milorad Pavlović Arsa i drugi.

„Mart je mesec podrške, ljubavi, razumevanja, kao i mesec borbe protiv raka. U lekovito dejstvo muzike niko ne sumlja, a ne sumljamo ni u vašu podršku, vašim dolaskom pomoćićete pre svega obolelima od raka i Udruženju „Hrast“ da nastavi uspešno sa radom u relizaciji radionica i sekcija – navode organizatori ovog događaja i pozivaju sve koji su u mogućnosti da budu deo ove muzičko-zabavne večeri.  

Ulaznica po osobi je 2 500 dinara.

Tekući račun Udruženja „Hrast“ je : 160-354436-82 (banka Intesa)

Kontakt telefoni:066 418 613 Blažo Petrov

0642843 608 Zorica Menković, predsednica Udruženja „Hrast“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *