Asfaltirana glavna ulica u Bobištu

asfaltiranje 3

Bobište – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Slaviša Zlatanović predali su na korišćenje žiteljima naselja Bobište asfaltiranu ulicu Nikole Đurića, dužine 750 metara.  

Vrednost investicije je 13 miliona dinara, a finansijer Grad Leskovac.

Bobište, koje je najperspektivnije naselju u Gradu, posle dužeg vremena i mnogobrojnih obećanja koalicija koje su bile na vlasti u prethodnom periodu, najzad je dobilo asfaltiranu glavnu ulicu.

Obećanje koje smo dali ispunili smo, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

asfaltiranje 1

-U narednom periodu asfaltiraćemo i ostale, bočne ulice u Bobištu uz pomoć privrednika ovog mesta. Sve pohvale Oliveri Pešić koja je prva donirala 100 hiljada dinara, rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.  

-Nemamo projekat ni za jednu ulicu u Bobištu, u nekim treba da se reše imovinsko pravni odnosi. Projekte ćemo uraditi i iskreno se nadam da će žitelji mesta izaći u susret prilikom rešavanja imovine, a nakon dobijanja dozvole Direkcija će domestiti onoliko sredstava koliko bude hvalilo za asfaltiranje nakon donacije meštana, rekao je  direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Slaviša Zlatanović.

Vladajuća koalicija u narednom periodu ispuniće obećanje da sve ulice u gradu koje imaju ali i koje mogu da dobiju građevinsku dozvolu budu i asfaltirane u roku od par godina.

Kada je naselje Slavko Zlatanović u pitanju problem oko asfaltiranja glavne ulice je u dalekovodu koji se nalazi ispod nje. Kako Elektrodistribucija neće da da saglasnost za izvođenje radova ali i kako se radi o nelegalno izgrađenom naselju žitelji tog dela grada ne treba da se nadaju rešavanju ovog problema u neko dogledno vreme.