Direkcija sa planovima za narednu godinu ne želi da čeka formiranje Saveta mesnih zajednica

Drirekcija Sneg 2 slika

Leskovac – Iako je u kampanji za izbor članova saveta mesnih zajednica isticano da će nova rukovodstva između ostalog, definisati infrastrukturne problema sredine i proslediti ih preko Direkcije za urbanizam i izgradnju lokalnoj samoupravi, ovo javno preduzeće neće čekati na konstituisanje saveta prilikom izrade plana rada i finanisijskog plana za 2014. godinu.

„Finansijski plan moraće da se usvoji tokom decembra na sednici Skupštine grada, a kako vremenski termin za konstituisanje saveta nije oročen, ne možemo da čekamo na njihovo formiranje“, rekao je direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju, Slaviša Zlatanović.

Ono što je plan Direkcije je da u naredne dve i po godine, koliko je mandat vladajuće koalicije, budu asfaltirane sve ulice u gradu koje ispunjavaju  uslove za dobijanje građevinske dozvole, a to su gabariti, da su rešeni imovinski odnosi i da imaju projekat.

U to će biti uključena i naselja: Rade Žunić, preko puta Veterinarske stanice, Slavka Zlatanovića kao i ulice u seoskim sredinama.

Za one saobraćajnice koje ne ispunjavaju propisane uslove Direkcija će aktivno raditi na otklanjanju problema.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *