Direkcija za urbanizam i izgradnju krade struju?

milenko

Leskovac – Sečenje struje u tri gradska preduzeća zbog dugovanja prema Elektrodistribuciji bila je jedna od tema na danšnjoj sednici Skupštine grada.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kritikovao je neefikasn rad direktora JP Dom, Komunalac i Direkcije za urbanizam i izgradnju zbog čega je došlo do isključenja struje u ovim preduzećima.

gradonacelnik

On je sa skupštinske govornice malo ironično iskomentarisao činjenicu da ima saznanja da je u Osmospratnici razvučen kabli i da JP Direkcija uzima struju od gradske Uprave za finansije.

„Umesto da od načelnika Dalibora Tričkovića (Uprava za finansije) tražite pare da platite struju on vam je pozajmljuje! Smejte se, smejte se…  To što radite je krivično delo“ obratio se gradonačelnik ovim rečima direktoru Direkcije.

Na hodniku zgrade Skupštine grada smo sreli v.d. direktora Direkcije za urbanizam i izgradnju Milenka Milenkovića koji nam je kratko prokomentarisao da on ne krade već samo pozajmljuje struju.

Direkciji je struja isključena u petak. Komunalac i Dom ostali su bez električne energije zbog neplaćanja računa po ugovoru koji su potpisali o reprogramu sa „EPS snabdevanjem“ prošlog vikenda.