DSS: Mesne zajednice neće odlučivati o investicijama i zapošljavanju

dss press

Leskovac – Potpredsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Dragan Savić pozvao je glasače da podrže izborne liste ove partije na nedeljnim izborima za članove saveta Mesnih zajednica.

DSS će učestvovati na izborima u 59 Mesnih zajednica sa 347 kandidata saopštio je Savić i naglasio da je u ovom trenutku to realna snaga političke opcije kojoj pripada.

On je istakao da se na izbornim listama Demokratske stranke Srbije nalaze ljudi koji su nešto najbolje što ova partija može da ponudi i za koje veruje da će moći efikasno da rešavaju probleme u svojim sredinama.

’’Nije vreme za velike priče. Kriza će trajati još najmanje tri godine i smatram da su obećanja o novim radnim mestima i investicijama u kampanji za izbor članova Saveta Mesnih zajednica bezpredmetna. To i nije njihova nadležnost već da rešavaju komunalne probleme u svojim sredinama’’ kazao je potpredsednik GrO DSS, Dragan Savić.

Savić je poručio građanima da dobro pogledaju izborne liste i da se tek tada opredele kome će dati svoj glas jer se biraju komšije koje dobro poznaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *