LDP: Mi smo treći na izborima za Savete mesnih zajednica

774539_323412387762948_1240906624_o

Leskovac – LDP se zahvaljuje svojim biračima koji su na izborima za članove saveta Mesnih zajednica održanim 24. novembra dali svoj glas, i doprineli da se na Leskovac u srpskoj javnosti bar malo drugačije gleda  nego do sada navodi se u današnjem saopštenju za javnost.

Na proteklim izborima LDP je, imao svoje liste za izbor na 20 gradskih Mesnih zajednica  što predstavlja skoro dve trećine biračkog tela, i na kojima je osvojio 1368 glasa, što predstavlja 7,61 odsto osvojenih glasova izašlih birača.

Kada se posmatraju rezultati na tih 20 izbornih mesta, LDP je imao treći rezultat po vrednosti posle SNS i SPS.

Bez obzira na katastrofalne biračke spiskove, gužve na biračkim mestima, kršenje izborne tišine (čak i od stranaka koje nisu učestvovale na izborima), (zlo)upotrebe republičke i lokalne vlasti, LDP je kao jedina demokratski orijentisana opoziciona stranka koja je učestvovala na ovim izborima, uspela da po prvi put na izborima dobije veći broj predstavnika u nekom organu vlasti.

Ovo je siguran znak da je LDP postao značajan politički činilac na političkoj sceni Leskovca sa tendencijom daljeg rasta poverenja građana u politiku koju vodi zaključuje se u današnjem saopštenju za javnost leskovačkog Gradskog odbora Liberalno demokratske stranke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *