Opština Bojnik podržala 9 medijskih projekata

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović, potpisao je ugovore sa predstavnicima medija, čiji su projekti prošli na Konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog intersa u oblasti javnog informisanja na teritoriji ove lokalne samouprave. Odlukom stručne komisije, sa dva ukupno miliona dinara biće podržano 9 medijskih kuća.

Na svečanoj dodeli ugovora, predsednik opštine Bojnik čestitao je svim medijskim kućama kojima je odobreno finansiranje po projektu i poželeo dalju uspešnu saradnju. On je naglasio da će se sa realizacijom ovog javnog konkursa  u 2021.godini krenuti znatno ranije.

Na pomenutom konkursu najviši iznos, u visini od 700 hiljada dinara pripao je Televiziji 4S, portal Infocentar jug Medveđa i Televizija Leskovac dobili su istu sumu od po 250 hiljada dinara, a portal Jugmedia 200 hiljada.  Po osnovu konkursa 150 hiljada dinara, pripalo je firmi Računarsko programiranje Radan soft Brestovac, po 140 hiljada portalu Vesti i oglasi juga i niškoj pi ar agenciji Helloanimation, 120 hiljada Radiju 016 i 50 hiljada protalu Jugsport. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*