Privrednici grade apartmane u Leskovačkoj bolnici

dani bolnice 1

Leskovac – Dvanaest privrednih subjekata iz Leskovca i Vlasotinca doniraće Opštoj bolnici Leskovac oko pet miliona dinara za izgradnju 10 apartmana, dve sobe za potrebe Odeljenja dermatovenerologije i rekonstrukciju sanitarnog čvora na Odeljenju rehabilitacije.

Današnjem potpisivanju ugovora između direktora Opšte bolnice i predstavnika firmi donatora, prisustvovao je i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović koji je i inicijator ove akcije.

Projektnu dokumentaciju izradila je Uprava za komunalno stambene poslove bez novčane nadoknade čime se pridružila celokupnoj aktivnosti.

Po 400 hiljada dinara doniraće preduzeća Prima nova; Fungo jug; Frenki komerc; Menjačnica King; Potenca; Bane Komerc; Bim tekst; AD Crna Trava; Dunav osiguranje; restorani Groš i Park i vlasotinačka  Mehanizacija.

dani bolnice 2

Gradonačelnik Goran Cvetanović zahvalio se donatorima na humanosti koja će rezultirati izgradnjom savremenih apartmana po uzoru na velike zdravstvene centre u Srbiji.

„Svaki od donatora već se opredelio za odeljenje u koje će uložiti sredstva za izgradnju apartmana tako da novac neće ići preko Opšte bolnice Leskovac. Izvođači radova, koje će angažovati sami donatori, radiće sa tehničkom službom bolnice” rekao je gradonačelnik Cvetanović.

Apartmani će biti izgrađeni na kardiohirurškom, psihijatrijskom, grudnom, odeljenju hirurgije, ortopedije, neurologije kao i svakom delu ginekologije kojih ima tri; sanitarni čvor će biti saniran na odeljenju fizikalne medicine, a deo dermatovenerologije dobiće dve sobe.

Najam apartmana biće 2 100 dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *