Sutra nam stiže “Narodni poslanik”

narodni poslanik 1

Leskovac – Premijera predstave Narodni poslanik po tekstu Branislava Nušića  u režiji Mihaila Vukobratovića Narodnog pozorišta u Leskovcu održaće se sutra u 20 časova bioskopskoj sali leskovačkog Kulturnog centra najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

,,Narodni poslanik je jedna lepa, velika ansambl predstava. Ovaj komad smo u jednoj koncepciji, u jednom čitanju, ne odustajući od Nušića ni u jednom trenutku prebacili u savremenu Srbiju’’, rekao je režiser ovog komada Mihailo Vukobratović.

narodni poslanik 2

U predstavi Narodni poslanik pored Dragana Marjanovića i Predraga Smiljkovića igra brojna glumačka ekipa: Suzana Grujić, Tanja i Miodrag Krčmarik, Mirjana Ljubić, Aleksandar Kanjevac, Dušica Milošević, Ivan Janković, Nemanja Živković, Danijel Petkovski i Dado Kulić Mihajlović.

Scenograf ove predstave je Srđan Cakić, a kostimograf Tatjana Šarac. Adapatciju je pored Mihaila Vukobratrovića radio i Željko Jovanović. Posle Profesionalca i komada Ludi od ljubavi, Narodni poslanik će biti treća premijera leskovačkog Narodnog pozorišta u ovoj sezoni.