Svlačionice predate na korišćenje učenicima

svlacionice

Leskovac – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović  predao je danas na korišćenje dve  novoizgrađene svlačionice učenicima leskovačke Tehničke škole ,,Rade Metalac’’.

Vrednost izvedenih radova po projektu iznosi 228 hiljada dinara, od čega je tri četvrtine ova obrazovna ustanova obezbedila iz donacija korisnika sale, a  lokalna samouprava učestvovala je sa oko 57 hiljada dinara.

“Kao gradonačelnik podržavam svaku ideju koja pokazuje inovativnost snalažljivost i preduzimljivost naših građana a pre svega mladih ljudi i učenika na čijem se znanju mora bazirati naš ekonomski razvoj” rekao je gradonačelnik  Groan Cvetanović.

“Učionicu koja se nalazi pored fiskulturne sale smo prenamenili i kompletno sami izveli građevinske, vodovodne, kanalizacione, stolarske, molerske i keramičke radove. Napravili smo dve svlačionice mušku i žensku kao i sanitarni čvor i predprostor sa toplom vodom za umivanje, dobijenu iz solarnih panela koje smo prošle godine sami napravili i instalirali” rekao je direktor Tehničke škole Rade Metalac, Slavoljub Stanojević.

!Mislim da smo na pravom putu, putu koji se sastoji iz ličnog angažovanja upošljenika budžetskih institucija! rekao je direktor Tehničke škole Slavoljub Stanojević i dodao da na ovaj način škola poboljšava svoje uslove rada, a samim tim i doprinosi smanjenju troškova koje lokalna samouprava izdvaja na ime investicionih ulaganja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *